Internationaal Recruitment Bureau Gespecialiseerd in Niche Technologieën

European Recruitment is marktleider in Draadlose en IoT / Autonoom Rijden / Security / Embedded Systems / Semiconductors / STEM – PhDs en Masters / Web Technologies / AR / VR en Grafiek / Computer Vision / AI en Machine Learning.

We bieden permanente en tijdelijke aanstellingen in het VK, Europa, Azië, de VS en Canada.

 

Mail naar info@eu-recruit.nl

Over het bedrijf

Sinds onze oprichting is ons bedrijf snel gegroeid en hebben we relaties opgebouwd met een paar van de meest succesvolle technologische bedrijven wereldwijd, voornamelijk in het VK, Duitsland en door heel Europa – die klanten vragen ons nu wereldwijd voor hen te rekruteren. Onze consultants mengen onderzoek met rekrutering om zo goed mogelijk op de hoogte te zijn van de technische gebieden in hun respectievelijke industrieën.

Onze focus ligt op het leveren van de best mogelijke service. Voor werkgevers zijn de beste kandidaten op de markt kandidaten die snel en efficiënt voldoen aan hun rekruteringsbehoeften. Voor werkzoekenden is het belangrijkste dat ze een baan vinden waarin ze tevreden zijn met hun functie, het bedrijf, de locatie, de toekomstmogelijkheden en het salaris.

Dankzij onze uitstekende referenties van zowel klanten als kandidaten, werden we al snel een goedgekeurd lid van de Association of Professional Staffing Companies (APSCo), een toonaangevende professionele wervingsorganisatie in het VK.

– Winnaar 2013 BAHBA, ‘Best Place to Work’
– Winnaar 2013 BAHBA, ‘Business Beyond the City’
– Winnaar 2012 Global Business Excellence Awards, ‘Outstanding Fast-Growth Business’

European Recruitment is gevestigd in Brighton, Engeland, en sinds 2013 in München, Duitsland en werd in 2009 opgericht door David Wicks, wiens vorige bedrijf op de 35e en 68e plek kwamen van Innocent Smoothies in de Sunday Times Virgin Fast Track 100 in respectievelijk 2007 en 2008. Het bedrijf was een gevestigde leverancier aan de Europese High-Tech & Financiële markt met een omzet van £17 miljoen ten tijde van de verkoop in september 2008.