Kandidaten

European Recruitment biedt een hoogwaardige oplossing voor de volgende stap in uw carrière of uw volgende klus op contractbasis.

Het team van European Recruitment bestaat uit ervaren, nuchtere en eerlijke consultants. Wij begeleiden u stap voor stap naar de volgende trede in uw carrière of naar uw volgende opdracht. Uiteraard houden wij u hierbij volledig op de hoogte en bieden wij u gedurende het hele proces gedegen advies.
Tot ons klantenbestand behoren toonaangevende multinationals, maar ook kleine, succesvolle start-ups en alles wat daartussenin zit. Wij bedienen klanten in heel Europa, Azië en diverse andere regio’s.

European Recruitment onderhoudt met veel van haar klanten langdurige relaties. Dat betekent dat u de grootst mogelijke kans hebt op een aanstelling. Wij hebben rechtstreeks contact met lijnmanagers, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw cv bij de juiste persoon terechtkomt en niet gewoon ‘verdwijnt’ in de database van een bedrijf.

Waarom wij zo succesvol zijn? Lees onze testimonials en oordeelt u zelf. Veel van onze kandidaten komen bij ons terecht via andere kandidaten. Dit hangt samen met onze filosofie: wij garanderen optimale service voor iedere sollicitant. En lukt het eens niet om iemand te plaatsen, dan kan hij of zij erop vertrouwen dat wij al het mogelijke doen om hem of haar toch verder te helpen.

E-mail uw cv naar info@eu-recruit.nl of gebruik onze cv-snelfunctie.