RPO en MSP

Onze RPO en MSP outsourcing services zijn een gedeeltelijke of volledige rekruteringsoplossing voor onze klanten en voorziet hen van alle diensten en technologieën om voornamelijk als interne recruitmentafdeling te werken. Het voordeel om ons voor RPO in te huren, is dat we alle rekruteringsplichten namens de klant uitvoeren, wat zorgt voor een betere efficiëntie en een verlaging van de algehele kosten.

Nadat we de rekruteringsuitdagingen van onze klanten hebben vastgesteld, stellen we het best mogelijke actieplan op dat voldoet aan de vereisten van de klanten. Dankzij jarenlange ervaring in technische rekrutering, zijn onze specialisten toegewijd aan het werken met onze klanten om hen exact te bieden wat ze zoeken. We hebben een zeer goede kennis van technologie, de markt, waarden en culturen.

We streven ernaar onze klanten de beste service te leveren om zoveel mogelijk kosten te besparen en unieke rekruteringsoplossingen te vinden. We beschikken over een uniek netwerk van partners en kandidaten om te verzekeren dat we de beste rekruteringsoplossing kunnen aanbieden.

Bent u een nichetechnologiebedrijf en wilt u uw wervingsproces uitbesteden? Neem dan contact op met Edward Jackson op ejackson@eu-recruit.com voor meer informatie.

Wij bieden ook Detacheren en FreelancersExecutive Search en Werving en Selectie wervings oplossingen. Of bel ons op +31 (0)203690679.