Klanten

Sinds onze oprichting zijn we al snel hét wervingsbedrijf geworden van toonaangevende bedrijven in het VK en Europa

Wij beschikken over geschikte, technische kandidaten met expertise die voldoen aan uw specifieke vereisten. We sturen niet tal van CV’s maar vinden voor u de zeldzame mensen die voldoen aan uw specifieke vereisten.

We zoeken voor u kandidaten op zowel permanente als tijdelijke basis, van junior tot senior management en op directieniveau. We gebruiken voor onze rekruteringswijze de gebruikelijke methodes van databases en reclame, maar er komen ook veel kandidaten op ons af via referenties, waardoor we een unieke toegang hebben tot kandidaten van uitzonderlijk hoge kwaliteit, die andere wervingsbedrijven niet hebben.

Als u moeite hebt met het vinden van geschikte kandidaten voor een betrekking, kunnen wij zeker de juiste kandidaat voor u vinden.

Onze consulenten zijn specialisten in deze sectoren. We beschikken over een unieke database van kandidaten met ervaring in de volgende vakgebieden..

-Chemicals
-Pharmaceuticals
-Life Sciences

…en die database groeit continu in zowel bovenstaande vakgebieden als in nieuwe gebieden.

Mail naar info@eu-recruit.nl of bel naar 0031(020) 5209696 om een functiebeschrijving door te sturen of uw vereisten of andere vragen te bespreken. Een van onze ervaren consulenten zal u graag te woord staan.

Of stuur ons een vacature en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.